Kitört a pánik, aztán a népharag amiatt, amit a pékáru között találtak egy magyar áruházban

Bárhogy is, a fotó világhírű lett.

Forrás: BorsOnline2024. 05. 03. 13:05
Bakery,Brown,Breads,To,Sell,zsemle,bolt,pékáru,kenyér
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Világhírű lett a fotó, ami a közösségi oldalon terjed arról, hogy az egyik Magyarországon található áruházban a zsemlék között egy egér falatozik nagy lelki békével – írja a BorsOnline

A kép felkerült egy nemzetközi Facebook-csoportba is, amelynek Squatting Slavs In Tracksuits a címe, ami magyarul annyit tesz: Guggoló szlávok tréningruhában. Itt már láttak néhány érdekességet Magyarországról, ilyen volt például a villamoson alsónadrágban utazó férfi fényképe.

Egy kommentelő azt írja: „Ne aggódjatok, ha közelebbről megnézitek a képet, láthatjátok, hogy a kis egér praclijain mini gumikesztyűt hord, szóval minden rendben van és teljesen higiénikus.” 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.